Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Saturday, March 16

Syarifah nurzara damia airis

Assalamualaikum

Eh, Helooo..

rindu zara, sobbbbs- dah masuk minggu kedua zara balik. baru minggu kedua dah tahap gini, mcm mana la minggu2 seterus nya. Cuba bayangkan, setiap hari mandikan, masak  untuk dia (kekdg je haha) lepas tu guling2 atas katil, kalo pergi mana mmg berdua jeh lah. kalo tinggal dia punya merajuk kalah saya taw. errr-

Hahaha, sakit jiwa kalo dia merajuk. dia taknak tgk muka kita taw, lepastu apalagi mecipta ayat sweet habis ah "anak oh anak, merajuk ye? Mehh sini mama peluk, konon2 taknak. (Mungkin dia nak kita pujuk kejar2 mcm cerita industan tu kot gamaknya) terus dukung dia, dia punya peluk, tercekek den haha. kena bg reason knp ta bwak dia, kalo dia rasa ta logik, heran pon tak. lagi dia buat dono, sadis kan? tapi  dia akan kalah kalau jumpa permainan yang masuk duit syiling tu. kalo dia gelak sengih2 tu, kira dah berjaya lah. kalo takde effect tu mmg sampai esok pagi lah dia punya sentap. baru 14bulan, sentap kemain!

Ingt dia sorang merajuk, Mama dia pon boley taw. Kekdg dia ada hari kerek errr tension hahaha. trus cakap kat dia "Mama ada buat salah ke, yg adk nak kerek dgn mama, dahla mama merajuk" pastu terkedek kedek dtg dia saje je baring n golek2 ke arah kita, dia main cakcak. Huh main ar sorang2! lepas tu dia dtg sbelah dia peluk, dia baring atas riba. kira sweet habis lah tu tanya 'siapa syg mama?" dia angkat tgn "ayeeeeee"

Banyak sangat moment dgn dia, tapi kalo cerita habis banjir sini hahaha!  Btw esok zara genap 15bulan :)













asyik gambar dia sorang jeh, tak adil ahh!






okey dah habis, gambar terakhir tu lah, last peluk cium dia. Sobbbs -menangis!

No comments: