Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Wednesday, March 27

Stay sexy!

assalamualaikum

Ehh..Hello :-)

Rindu nya lah dekat blog kita ni, katanya azam 2013 ni nak update entry 2 3hri sekali, itu cuma katanya. Hikkhikk.. sbenarnya nak cerita pasal balik kampung haritu, entah kenapa malas sgt nak menaip tu lagi pon 2 3hari ni magrain sakit nya Ya ALLAH.. tapi mengada nak ngadap lappy lagi, Hewhewhew :P

Oppps! nak cerita pasal buku 'seksi ovari' tetiba teringin sgt nak jadi sastrawan kan. lagi tgk senopsi buku ni pon dan jatuh cinta. ayat-ayat dalam buku ni memang mkn dalam habis. sentap *duapulohsaat. Hihihihi...

So dengan kadar segara lah, mencari cara-cara beli online ni, last sekali beli dekat tuan dia terus (Fazleena Hishamuddin) murah je rm 25 termasuk POS.. dan sekarang buku ni baru masuk kinokuniya. memang awesome habis lah, lepas ni berpuisi puisi jeh lah cik mia amira ni... Hikhikhikhik

Btw, Thanks you so much SIS, (hope one day we can meet) :)
 
 

No comments: