Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Wednesday, March 13

Milik Siapakah Gadis Ini?

assalamualaikum 


Hi uollsss! sbenarnya la kan, takde langsung pon idea na post entry ni, so dsbb kan nak jugak moh lee kita merepek kejap. harini kan tarikh lawa, nak la jugak save the date katanya. Ngeh ngeh!

Tahu dh korang mesti tgh layan 'Mohabbatein' 

Kita kalo cerita industan, mmg hampeh la na ingt tajuk. tgk la beriban kali pon. contohnya 'Mohabbatein'
ibu akn gitahu "tu cerita yg sekolah akak na tgk haritu" 'Mohabbatein' tukar jadi 'sekolah' Kahkahkahkhah. bukan setakat drama je, segala benda mmg kita suka tukar nama. termasuk nama anak org, kdg2 beria sgt  canang fullname anak org ending nya silap nama. Hahaha ini mmg perangai fav. So moral of story, kalo kita sebut nama yg korang rasa seakan ta penah dgr, Mohon korang faham. Kehkehkeh

Eh jap, cer fikir tajuk tu ada kaitan tak? Mihmihmih!

-bye Love you :)




1 comment:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

alololo comelnyaa dia... anak sis ke??? ke anak buah sis??? hehehehehe