Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Tuesday, March 12

Makasih :)

Assalamualaikum 

Hi sebenarnya entry ni dh lama jugak, tapi nak share jugak hiehiehie!

Semalam dapat bajuu n seluar baruuu, yeayyy! Flashback balik yaa
Abah : akak pakai bju size ape?
Me : M M M hahaha.
Abah : seluar warna puteh pakai ke?
Me : pakaiiiii.

Aku mmg ta risau kalau abah pilihkan, sbb citarasa kami sama. Dan abah mmg pandai pilih wooo. Mmg setiap kali shopping abah pilihkan jugak.

Tapi kannnnn, part kasut 3 4inci tuu mmg payah hahaha -.- nak cari yg kena dgn jiwa raga dia payahh tahap gaban, so mmg time shopping kasut buat-buat pilih kasut flat, atau wedges 1 2inci. Muka sedih kemainnnnnn!

Part beg dan tudung, senang sgt. Kdg2 abah yg bg tahu, lawa la lawa, nak tak? Cehh muka aku nak tolak, roboh pavi kang hahaha. Alhamdulilah, walaupon bkn dtg dri golangan org2 kayes, tapi impian aku selalu tercapai, just kena sabar.

Contoh bg tahu abah, "abah lawa beg tuu, kalau ada duet lah" abah : "15hb atau 28hb boley tk?" tapi dlm 2 3hri tuu kalau dia ada offday, dia tanya nak tak beg tuu? Cuma bersabar dlm 2 3hri je, terharu kan? 

Aku selalu ckp kat ibu "bu akak nak bakal suami akak layanan tu mcm abah" hahaha.  so siapa nak jd bakal suami kita, sila la belajar dgn abah, kehkehkeh.

Terimakasih abah n ibu.

No comments: