Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Tuesday, February 19

sampai hati DOCTOR...

assalamualaikum

korang harini cik mia post entry 2kali, perghh perghhh. sbenarnya nak cerita kejadian pagi tadi haaa, sadis lagi menyedih hooo, 1st time seumur hidup nih kena. *muncong sedepa.

zara demam, so plan na bawak g klinik pepagi lah tapi hujan so lewat skit dlm kul 11 lebih gitu laa kot pergi klinik. 'klinik rashid & salehah' kakngah ckp doctor tu muka ada iras 'remy ishak' cik mia pon syok kemain haaa, skali buka2 pintu bilik doctor jeng jeng jeng, docter lain. masuk dgn muka sehabis pasrah woo, sobbb sobbb. ini part 1 taw, part 2 lagi sedih.

oke part 2 ni cik mia ta tau salah siapa. tgh2 docter check zara cik mia dgn slamba nya snap pic, sepantas kilat terdgr 1 suara "kalau nak main, main kat luar ye" dlm hati na sentap ahh, tapi bak kata org mengalah kan. oke la oke la, "sorry,sorry"  sedikit nukilan nih, wahai doctor. doctor tahu tak bilik doctor tu takda lah cantik sgt. kira oke la tu kita sudi jugak snap gambar tu dan masuk dlm instagram kita taw , haih doctor ni slamba je doctor halau kita main kat luar,  docter sedih eh kita ta snap pic doctor? kita pon ta tahu knp part nak snap pic doctor fone trus 'hang' kahkahkahkah. kita na snap pic tu sbb demam bukan hari2 so ta salahkan? kalau kat hospital tu mmg lah salah, tapi setakat klinik doctor nih takda apa pon terjadi haa stakat snap 2 3 pic. so so so belagak taw docter ni. cuba cakap lemah lembut sikit, ni kerek semacam. kalau klinik tu cantik sangat takpa la jugak, ni setakat cat putih je semua, cuma doctor je kurang putih hahahahahaha *maaf doctor bkn na kata, doctor yg buat kita kata. lepas ni taknak datang dah kerek sgt kan. fine fine. lawak sbenarnya, cik mia pon 1 hal, org off la bunyi snap pic tu, ni tak slamba je on kahkahkahkah.


bila tgk gambar yg tgh tu, zara dgn ummi, mesti tergelak hahaha. kerana gambar tu laa cik mia kena suruh main kat luar
 

No comments: