Followers

Total Pageviews

Blog Archive

Friday, December 14

yellow day.

assalamualaikum 


sbenarnya nak post entry ni harituu lg, tapi dsbb mls dan skit hati tahap gaban dgn line *sentap23saat. 9dec harituu kita spendtime dgn family kita, sbenarnya plan nak ke klcc berbgai kemain plan, dan nak jumpa my bestfriend ELINA. tapi last mnit tak jadi, so prasaan tetap mrontak ajk keluar, plan plan ke tesco rawang pown jadi, main theme park. perghhhh theme part waa ckp luu dkat tesco rawang, hahaha. ibu nak belanje makan dkat, 'pak haliam kopitiam' hm not bad lah makanan dia. harituu kita plan dgn zara & abg pastu cousin kita pakai baju warna sama yellow. jadi la yellow day, rasa mcm bersih sgt -.- kuikuikui. mls taip dh! tgk  gambar pulek

kemain aku over!

kita happy lebih

dapat naik jugak :p

my syg

auwwwwww

semangat waaa

belang2 termasuk haha
bersihhhh sgt

No comments: